Fakturamal som er spesialtilpasset din virksomhet

Skrevet av Kundestøtte Oppdatert 13. oktober 2018, under 1 minutt lesetid

I Cretica Faktura finnes det mange forskjellige fakturamaler du kan velge mellom. Brukere med standard eller profesjonelt  abonnement har tilgang til flest maler. Men også de med gratis abonnement har tilgang til flere flott fakturamaler.

Har du funnet en fakturamal der du kun ønsker å endre litt av teksten?. Da kan du bruke den innebygde funksjonaliteten for å bytte en tekst. Denne finner du under fakturainnstillinger under ditt firma. Da kan du f.eks. endre teksten "Produkt" til "Tjeneste". Perfekt om du tilbyr utførelse av tjenester og ikke salg av produkter.

Uansett hvor flotte de innebygde fakturamalene er, så er det ikke sikkert at de er akkurat slik du ønsker de skal se ut.

Cretica Faktura er et av få fakturaprogram der du har mulighet til å få spesialtilpasset fakturamalen helt etter egen ønske. Vi kan lage en helt ny fakturamal som er helt basert på dine ønsker og behov. Ønsker du flere logoer på arket, en annen plassering av tekstene, eller hva med en annen bakgrunnsfarge på fakturapapiret?

Etter at vi i samarbeid med deg har utformet fakturamalen aktiverers den i fakturaprogrammet. Det er da kun ditt firma som har mulighet til å bruke malen. Ønsker du å foreta en endring senere ordner vi selvsagt det. Flere selskap har allerede tatt denne muligheten i bruk, og tilbakemeldingene på dette er utelukkende positive.

Var denne artikkelen nyttig?