Har vi fakturamalen som passer for deg?

Skrevet av Kundestøtte Oppdatert 31. mai 2017, ca 1 minutters lesetid

I de fleste fakturaprogram er du bundet til en fakturamal. Og det er ofte veldig lite du selv kan gjøre for å endre dette. Dette er kanskje ikke et problem, verre blir det når fakturatjenesten som du har brukt over lang tid plutselig finner ut at de ønsker en annen layout på fakturamalen. Den nye malen passer plutselig ikke inn i ditt system. Da må du som kunde bare finne deg i å bruke det nye designet, om du vil eller ei.

I Cretica Faktura er det ikke slik. Vi tilbyr mange forskjellige faktura-, tilbuds- og kreditnotamaler som du fritt kan velge mellom. Standardmalen som vi benytter, er beregnet til bruk på fakturaark som bruker layouten til giroblankett F60-1. Dette oppsettet har et gult felt nederst, som de fleste kjenner igjen. Vi har også flere varianter av denne, litt avhengig av hva du ønsker skal være med på utskriften.

Ønsker du din firmalogo på fakturamalen, er dette mulig på mange av våre fakturamaler. I tillegg til ulike varianter av den vanlige giroblanketten, har vi selvsagt også flere andre maler du kan velge mellom. Vi legger også til nye maler som våre kunder etterspør.

Dersom du vil ha en fakturamal som er spesialltilpasset deg og ditt firma er dette også mulig i Cretica Faktura. Vi kan da lage den etter dine ønsker, med de tekster og bilder som du vil ha med. Denne malen vil selvsagt kun være tilgjengelig for deg og ikke for andre brukere av systemet.

Foruten standard fakturamal, må du tegne et abonnement av type standard eller profesjonell for å få tilgang til de ulike fakturamalene.

Var denne artikkelen nyttig?