LogiqPay fakturasalg integreres i Cretica Faktura

Skrevet av Kundestøtte Oppdatert 05. mars 2020, ca 1 minutters lesetid

I Cretica Faktura har du muligheten for å selge dine utestående fordringer til vår samarbeidspartner LogiqPay. Salg av utestående fordringer går også under navnet fakturasalg, og er på kort tid blitt veldig populært. Noe av grunnen til at det er blitt så populært er at det styrker likviditeten og gir deg raskt tilgang på kapital.

Selger du den utestående fordringen til LogiqPay får du et avtalt beløp inn på din bankkonto senest neste virkedag. Ikke bare får du raskt tilgang til kapital, du slipper også å bekymre deg for om kunden gjør opp for seg. LogiqPay tar over hele kredittrisikoen og den videre administrasjonen av den solgte fakturaen.

Når du ferdigstiller en faktura i Cretica Faktura får du muligheten til å selge fakturaen. LogiqPay kommer i løpet av sekunder med et uforpliktende tilbud på hvor mye de ønsker å kjøpe fakturaen for. Tilbudet de kommer med baserer seg på flere faktorer, som antall kredittdager, fakturabeløpet, kundens kredittvurderings osv.

Det er opptil deg om du ønsker å akseptere eller forkaste tilbudet du får presentert. Etter at fakturaen er solgt sendes denne til kunden i foretrukket distribusjonskanal fra fakturaprogrammet. Samme dag eller senest neste virkedag er betalingen inne på din bankkonto.

Det er ingen bindingstid for å bruke denne tjenesten eller andre faste kostnader knyttet til bruk av denne tjenesten.

Introduksjonsvideo til fakturasalg

Hvordan komme igang med fakturasalg

Var denne artikkelen nyttig?